Thursday, July 5, 2007

jemput mai!

DISKUSI NOVEL

KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI SINI, SAYA MENJEMPUT KALIAN KE MAJLIS DISKUSI NOVEL ANJURAN DBP PADA 14 JULAI INI (SABTU) JAM 9.30 PAGI.
NOVEL2 YANG BAKAL DIDISKUSIKAN IALAH LADANG HATI MUSTIKA KARYA UMMU HANI ABU HASSAN (PEMBENTANGNYA IALAH PAK SAIFULLAH SKAMALIE DARI JAKARTA), MISI PIRAMID OLEH IDA MUNIRA (PEMBENTANGNYA IALAH SAUDARA ZAEN KASTURI) DAN KARYA TERBAHARU ZAID AKHTAR, JUSTERU IMPIAN DI JARING DIBENTANGKAN OLEH DR KAMARIAH KAMARUDDIN.

JEMPUT DATANG RAMAI2. FREE DAN MAKANAN DISEDIAKAN.

No comments:

Seorang yang menyimpan impian seperti orang lain

My photo
Petaling Jaya, Kuala Lumpur, Malaysia
Seorang anak kepada ibubapanya yang sabar. seorang kakak kepada 10 adik yang kaletah dan comel-comel. Seorang yang selalu berusaha. Seorang yang pernah jatuh. Seorang yang ada baik dan buruk dan selalu memperbaiki dirinya dengan impian dan usaha. Seorang yang tahu dia seorang hamba dan khalifah. Bakal Mahasiswi Sarjana Universiti Malaya dalam bidang Strategi Dakwah dan media. Penulis dan penerbit yang baru2 belajar. hubunginya: Baitul Hasanah, Kampung Gajah Puteh, Padang Sira, 06100, Kodiang, Kedah. senyum_sokmo2@yahoo.com www.esasterawan.com (ummu hani) Mari tolong berikan hikmah ilmu kepada saya.